de professional a professional

qualitat i servei

especialitzats en congelats
3.700 m3 de cambres frigorífiques

modernes instal·lacions

tecnologia i tradició
xarxa de distribució

conservació de la cadena del fred

vehicles frigorífics propis

Qui Som i Què Fem

Som una empresa dedicada a la distribució d’aliments congelats i gelats a la restauració, l’hostaleria, els càterings, les cuines d’empreses i institucions, i les botigues de congelats.

Tenim una oferta molt àmplia de productes, que pot satisfer les necessitats específiques de cadascun d’aquests tipus de clients. La nostra filosofia és complaure el client, tant amb un bon servei com amb la qualitat del producte.

Presents en el mercat des del 1992, any rere any hem anat creixent i estenent la nostra àrea geogràfica de distribució. Actualment treballem amb més de 800  clients repartits per diverses comarques catalanes, des del  Barcelonès fins al Tarragonès i el Baix Camp.

Les nostres modernes instal·lacions, amb 5100 m2 construïts, ens donen la base material per oferir un bon servei. Disposen de cambres frigorífiques amb una capacitat de 3700 m3.

Els venedors visiten els clients setmanalment, o amb la periodicitat pactada, per informar-los i assessorar-los sobre la nostra oferta, i agafar les seves comandes. El client també es pot posar en contacte amb el seu venedor per telèfon mòbil o, si s’ho estima més, pot trucar a les nostres oficines o enviar-nos les comandes per correu electrònic.  El producte se serveix als establiments mitjançant la nostra flota de camions frigorífics degudament equipats.

Els nostres comercials estaran sempre disposats a escoltar els vostres suggeriments. Volem ser una empresa propera i créixer al teu costat!

Xarxa de Distribució

Repartim en els següents municipis, en vehicles frigorífics propis. Mantenim la cadena del fred inalterable de punt a punt. Enviament gratuit, servei a domicili.
Municipis

Barcelona
L'Hospitalet
Reus
Rubí

Tarragonès

Tarragona
Altafulla
Pobla de Montornès
Torredembarra
Creixell
Roda Barà

Termini

es serviran les comandes el/s dia/es acordats

Baix Penedès

El Vendrell
Banyeres del Penedès
Calafell
Cunit

Garraf

Vilanova i la Geltrú
Sant Pere de Ribes
Canyelles
Sitges
Cubelles

Horari

De 8 a 13h, de dilluns a dissabte

Alt Penedès

Vilafranca
Santa Margarida i els Monjos
Olèrdola
Torrelles de Foix
Subirats
Sant Pere Riudebitlles
Olesa Bonesvalls
Sant Pere Molanta

ico-asc-rosscrem

"Podeu contactar amb nosaltres si esteu interessats en rebre els nostres gelats en un municipi que encara no hi fem repartiment"

Baix Llobregat

Molins de Rei
Vallirana
Prat de Llobregat
Sant Boi
Viladecans
Gavà
Castelldefels
Cornellà Llobregat
Sant Vicenç dels Horts
Torrelles Llobregat
Santa Coloma Cervelló

Lloc

Entreguem a l’adreça que ens indiqueu, que ha de ser dels municipis especificats